☆ Adilah Redhuan
@sweetsixteen.
welcome to my official blog :) don't forget to leave your step here
ask me anything at http://ask.fm/adilahredhuan
Malaysia



+Follow
Tagboard
Sweet Home
Facebook Twitter
© Blog Info
© Mortisha 2012. All Rights Reserved.
All contents in this blog are owned by me, unless otherwise stated.
Best viewed in Google Chrome..
Monday, 26 December 2011 ☆ 07:25
Bergaduh ?


|assalammualaikum| hye-2 .. cuba korang tengok tajuk kat atas tu . Bergaduh ? siapa yang bergaduh ? ha , kalau nak tau baca dialoq dekat bawah ini . Kalau korang dah baca , korang akan tahu siapa yang bergaduh ..


WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya.

FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang.

FRIENDSTER : A'aa, semua kenalan aku kau curi!

MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook!

TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau..

GOOGLE : DIAMMM!! Aku ada semuanya.

MOZILA : Eh, tanpa aku, korang tidak boleh diakses.

IE : Wei Mozilla, sendrik mau ingat ha…gua kan ada..!

MOZILA : Lu pehal? Kacau line orang jer!

IE : Lu dulu la mamat, mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi!!

INTERNET : Sudah!!! … jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde, korang lagi la takde..! Power tak aku?

FACEBOOK : Hmmm, akulah yang paling ramai di kunjungi. Jadi gua yang terbaekkkkk..!!!

YAHOO : Facebook, jangan riyak. Kalau aku takde, mana boleh buat email!

GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak!

MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu?

TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik.. baru korang tau siapa paling power.
 Ok ? dah baca ? dah tahu siapa yang bergaduh? kalau dah tahu , bagus la .. hihi ... itu pun nak bergaduh kan ? apa la diorang ni . ha . korang pulak jangan la bergaduh mcm diorang pulak tau . kena ingat tu .. bergaduh tu tak baik . boleh memutuskan sillaturrahim . ( padahal dyla dengan kakak dyla selalu bergaduh ) . ok la .. assalammualaikum :)



← OLDER
NEWER →