☆ Adilah Redhuan
@sweetsixteen.
welcome to my official blog :) don't forget to leave your step here
ask me anything at http://ask.fm/adilahredhuan
Malaysia



+Follow
Tagboard
Sweet Home
Facebook Twitter
© Blog Info
© Mortisha 2012. All Rights Reserved.
All contents in this blog are owned by me, unless otherwise stated.
Best viewed in Google Chrome..
Monday, 26 December 2011 ☆ 18:29
code images untuk facebook (hot stuff)

|

|Asslammualaikum| hye-2 .. baca tajuk tu .. code images untuk facebook . apa tu ? code images untuk facebook ni boleh digunakan di chat facebook .. tak nak cakap banyak la .. tengok code-2 dekat bawah ni .. Ingat ! code images ni bole digunakan di CHAT facebook sahaja .. paham ?! kalau dah paham tengok dan ambik code tu . code tu ada gambar angry birds .. amobik jangan tak ambik .. :)


1. [[Ajim.X.Crew.Trolled]]

2. [[263891753671938]]

3. [[247424191989646]]

4. [[333848676643899]]

5. [[158395940932545]]

6. [[290346801010959]]

7. [[198518910238884]]

8. [[158395960932950]]






Korang copy ikot number er . contohnya korang suka gambar number 3 . korang copy la code images untuk number 3  [[247424191989646]]. paham ? kalaw tak paham tanya k ? assalammualaikum 


Death Note :  setiap number di sebalah kiri mewakili number di dalam gambar


← OLDER
NEWER →