☆ Adilah Redhuan
@sweetsixteen.
welcome to my official blog :) don't forget to leave your step here
ask me anything at http://ask.fm/adilahredhuan
Malaysia



+Follow
Tagboard
Sweet Home
Facebook Twitter
© Blog Info
© Mortisha 2012. All Rights Reserved.
All contents in this blog are owned by me, unless otherwise stated.
Best viewed in Google Chrome..
Sunday, 8 July 2012 ☆ 07:07
Lama tak updates


/Assalammualikum/ hye !

Ehem ! ( clear throat) hee . ok . firstly , dyla dah lama dah tak update blo ni haa . kan ? dah berhabuk dah . fuh! fuh ! (lap-lap blog) hehe . sebenarnya dyla busy sangat sekarang . lama dah tak bukak blog ni haa . kesian my baby blog ny . hee . 

hmm .. korang dah makan ? mesti dah kan ? bab makan mesti xkan lupa punya laa . caya la cakap eden ni .  100% betul . melawak jee . jangan marah . rindu jgak dekat blog ni . tapi nak buat macam mana , dah tak sempat nak bukak , hmm . nasib badan . 

hari ni hari ahad . esok dah sekolah ! oh , tidakk !!! malas pulak nak g sekolah . ahhh ! projek sivik ni pun 1 , tak nak siap-2 jgak .( salah dyla jgak sbb tak buat ) haih ! spoil !

korang ! korang mesti ada twitter kan ? follow la dyla . hehehe . dapat pahala . hahaha . gurau je . kalau nak follow ni link dy (CLIK) . ok la . dyla nk sambun buat kerja . nanti kalu free , dyla update lagi tau . ok . bhai-2 . 

/Assalammualaikum/ bhaii !



← OLDER
NEWER →